top of page
untitled (13 of 62).jpg

 

INREDNING AV PRIVAT BOSTAD

 

De utrymmen du tillbringar mest av din tid i är definitivt värt den extra uppmärksamhet som Studio Interiör kan ge dem. Från bostadsutrymmen till kommersiella projekt gör vi allt i inredningsvärlden. Vi erbjuder var och en av våra kunder en unik och innovativ lösning på deras designbehov. Du behöver inte lyfta ett finger. Vi tar hand om allt, från färgsättning till slutliga installationer.

 

Exempel på vad vi erbjuder:

färgsättning

belysning

textilier och sömnad

möblering och förvaringslösningar

materialval till kök och badrum etc.

detaljerna som knyter samman interiören

Privat konsultation från 280€ ex moms
Timpris 70€ ex moms

22396727_1424606100988055_274455822_o.jp

 

OFFENTLIG MILJÖ

Vi riktar oss till alla företag, stora som små! Drömmer du om ett nytt kontorslandskap, en spännande lobby, ett funktionellt konferensrum, ett mysigt café eller restaurang? Vi har alltid som mål att uppfylla just era drömmar och visioner.

Kundens första intryck av er miljö är viktig, den ska signalera ert företags image och varumärke. Redan i entrén ska ni visa vilka ni är och vad ni står för. Studio Interiör hjälper er att uppnå det utifrån era förutsättningar.  

 

Hos oss får ni hjälp genom hela inredningsprocessen: 

Analys av era behov

Moodboard 

Materialval

Inköp, beställning och installation av möbler och inredningsdetaljer.

Pris på offert

_Q1A6653.jpg

 

HOMESTYLING


Vi visar ditt hems fulla potential och får köparen att känna sig hemma redan vid tröskeln. Oavsett om du behöver styla en stor villa eller en enrumslägenhet hjälper vi dig att plocka bort det privata och tillföra en luftig och inbjudande miljö som många kan känna sig hemma och trivas i. Vi tillför allt från textilier, belysning, inredningsdetaljer till småmöbler och växter.

Har du redan hunnit flytta ut? Vi jobbar även med stor homestyling där vi möblerar upp och inreder hela din bostad inför en försäljning. En homestyling kan betyda en snabbare försäljning och en värdeökning av din bostad. Bostaden träder fram bättre, disponeringen av ytorna framhävs och får spekulanterna att "flytta in mentalt".

Vi samarbetar med professionell inredningsfotograf, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Konsultation 340€ ex moms

Homestaging 1200€ ex moms
Stor homestaging med möbler 1680€ ex moms

Priset inkluderar sex veckors hyra av möbler och produkter. Vid förlängning är priset per vecka för homestaging 150€ exkl moms och priset för stor homestaging 180€ ex moms

bottom of page